NaslovnaO namaSadniceGalerijaKontakt

 

Rasadnik se bavi proizvodnjom voćnih sadnica i to: Jabuka, kruška, šljiva, breskva, nektarina, kajsija, trešnja, višnja, mušmula, lješnjak i orah.

Kvalitet sadnica je prepoznatljiv što se može provjeriti i na terenu, jer već postoje zasadi u punom plodonošenju koji su podignuti sa sadnicama iz našeg rasadnika. Svi proizvođači koji se odluče za kupovinu sadnice imaju priliku da pogledaju voćnjake u bližoj okolini rasadnika i vide u potpunosti pravilan način podizanja zasada i ekonomsku opravdanost ovakvog pristupa voćarskoj proizvodnji.

 

Da bi se podigao zdrav voćnjak osnovno pravilo je da se zasadi bezvirusna sadnica. Zdrav, bezvirusni sadni materijal se može naći kod stručnih i iskusnih rasadničara. Pored kvalitetnog sadnog materijala potrebna je i pravilna odluka. Kašnjenje i odlaganje se kao i sve druge greške i propusti u voćarstvu kasnije teško popravljaju. Voćnjaci u domaćinstvu ili plantaže voća donose i zdravlje i novac ako se pravilno formiraju i njeguju, a sadni materijal i prava odluka su na početku pravilnog voćarstva.

 

 

   
 Prodaja i proizvodnja sadnica voća: JABUKE, KRUŠKE, ŠLJIVE, KAJSIJE, TREŠNJE, VIŠNJE, BRESKVE, NEKTARINE, ORAHA I LjEŠNJAKA